Quantcast

Skylink 7 v novém kabátě a s exkluzivními premiérami

| Tisk

Televizní stanice Skylink 7 vstupuje do třetího roku svojí existence v novém kabátě a s exkluzivními premiérami. Diváci se mohou těšit na vlastní pořady, většinu z originální produkce CANAL+ a StudioCanal, většinou v exkluzivní premiéře na českých obrazovkách.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Seriál Medici. Uvidíte na Skylink 7 (foto: M7 Group)

Skylink 7 oslavil v únoru letošního roku 2. narozeniny a jako dárek pro své diváky změní 1. března svůj vzhled, ale také výrazně rozšíří své vlastní vysílání. Většina vysílaných pořadů bude z originální produkce CANAL+ a StudioCanal a téměř vždy půjde o exkluzivní premiérový obsah na českých obrazovkách.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Seriál Ve starých kolejích. Uvidíte na Skylink 7 (foto: M7 Group)

Od března bude Skylink 7 vysílat každý den 3 hodiny vlastních pořadů. Pondělní, středeční a páteční večery budou věnované seriálům, úterní a čtvrteční zase dokumentům. A o víkendových večerech budou vysílány filmy všech možných žánrů.


obrázek

▲ Obr č. 3 - Seriály a filmy na Skylink 7 (foto: M7 Group)

Skylink 7 bude od 1.3.2021 nadále vysílat denně od 6. hodiny ranní až do půlnoci. Šestihodinové programové bloky ve vysílání Skylink 7 budou zachovány. Programové bloky ale nebudou opakovány zcela v nezměněné podobě, protože některé pořady nelze vysílat před 22. hodinou. Exkluzivní obsah na programu Skylink 7 se navýší na cca 30 procent vysílacího času.


obrázek

▲ Obr č. 4 - Dokumenty na Skylink 7 (foto: M7 Group)

Stanice Skylink 7 HD je dostupná na všech aktivních kartách Skylink na satelitu Astra 3B (23,5°E) a rovněž také v internetové a mobilní službě Skylink Live TV.



technické parametry - Skylink 7 HD:


satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 12,344 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29900
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

redakce





Reklama




Vybrané články