Quantcast

Skylink spustil Maďarský balíček

| Tisk

Zákazníci satelitní platformy Skylink v České republice a na Slovensku si mohou objednat nový programový balíček. Pro maďarsky hovořící diváky je nově k dispozici Maďarský balíček s více než 3 desítkami programů.

V rámci nového Maďarského balíčku získá zákazník celkem 32 televizních programů, z toho 8 ve vysokém rozlišení (HDTV). V nejlepší technické kvalitě přenosu jsou poskytovány hlavní veřejnoprávní, komerční a tématické programy - konkrétně M1, M2 / Petofi HD, M4 HD, M5 HD, Duna HD dále RTL Klub HD, RTL2 HD a také Film+ HD Hungary.

Vedle uvedených HD programů jsou v nabídce Skylinku další maďarské stanice - ATV, Comedy Central Family, Comedy Central Hungary, Cool, Fem3, TV2 Comedy, Hír TV, Mozi+, Muzsika TV, Nick Jr Hungary, Nickelodeon Hungary, Prime, RTL Gold, RTL+, Slager TV, Sorozat+, STORY4, TV2, TV4 a Zenebutik.

ČTĚTE TAKÉ:
Skylink přidává AXN White, AXN Black, Nicktoons, History HD, Filmbox Family a Vixen HD
Skylink: Spuštěny testy maďarských a českých programů
Skylink vyřadí 3 kanály, přidá novinku Vixen HD

Maďarský balíček stojí 49 Kč měsíčně v České republice, respektive 1,99 eur měsíčně na Slovensku. Na Slovensku je aktivace balíčku podmíněná současným předplacením některého ze základních balíčků.

Stojí za zmínku, že operátor platformy Skylink poskytuje programů v maďarském jazyce mnohem více. Řada placených programů (kromě níže uvedených) se vysílá s volitelnou maďarskou audio stopou. Celkem se jedná o 56 HD a SD programů s maďarským zvukem.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Rodina sleduje nabídku operátora platformy Skylink (foto: M7 Group)

Jde o druhé rozšíření nabídky Skylinku během dvou dní. Včera operátor přidal do stávajících balíčků stanice AXN White, AXN Black, Nicktoons, History HD, Filmbox Family a Vixen HD. Prvních pět vyjmenovaných stanic je poskytováno s českou audio stopou.

technické parametry - ATV, Comedy Central Family, Comedy Central Hungary, Cool, Duna HD, Fem3, Film+ HD Hungary, M1 HD, M2 / Petofi HD, M4 HD, M5 HD, TV2 Comedy:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,778 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29900 ksymb/s
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
pilot: OFF



technické parametry - Hír TV, Mozi+, Muzsika TV, Nick Jr Hungary, Nickelodeon Hungary, Prime, RTL Gold, RTL Klub HD, RTL+, RTL2 HD, Slager TV, Sorozat+, STORY4, TV2, TV4, Zenebutik:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,954 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29900 ksymb/s
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
pilot: OFF

redakce





Reklama




Vybrané články