Quantcast

Novinky ve Skylink Live TV: Kanály HBO, videotéka stanic Minimax a JimJam

| Tisk

Operátor česko-slovenské satelitní a internetové platformy Skylink, společnost M7 Group (Canal+ Luxembourg), rozšířil programovou nabídku internetové platformy Skylink Live TV o další stanice - HBO HD, HBO2 HD a HBO3 HD. Zároveň byla rozšířena videotéka o pořady dětských stanic Minimax a JimJam.

Internetová televize Skylink Live TV byla rozšířena o další lineární kanály - HBO HD, HBO2 HD a HBO3 HD. Tyto programy mohou sledovat všichni zákazníci s balíčkem Komplet, HBO Standard a HBO MaxPack.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Skylink Live TV

Pro děti operátor rozšířil on-line videotéku o pořady dvou stanic - Minimax a JimJam. Na dětské pořady se mohou abonenti dívat kdykoliv a kdekoliv. Stanice Minimax je součástí balíčku Smart a vyšších tarifů. Divákům nabídne seriál Můj kouzelný pes Vafle nebo Požárníka Sama.

Dětská stanice JimJam je umístěna v balíčcích Multi a vyšších tarifech. Své diváky uchvátí menší neposedy Bořkem stavitelem a Lokomotivou Tomášem.

Skylink: Volné vysílání AMC, FilmBox Premium HD, Canal+ Domo HD a Viasat History



V průběhu března došlo k rozšíření programové nabídky v internetové televizi Skylink Live TV. Novým programem, který mohou diváci sledovat je lifestylový CANAL+ Domo. Všichni kutilové a domácí kuchaři teď mohou zhlédnout na telefonu, tabletu, počítači nebo i chytré televizi své oblíbené pořady jako jsou 365 obědů Mariety Marecké, Domy hvězd nebo Renovace za 48 hodin, navíc nově i ve videotéce. Navíc je tento program nyní součástí volného vysílání, takže si ho mohou vychutnat všichni zákazníci, bez ohledu na předplacený balíček.

Internetovou televizi Skylink Live TV mají všichni zákazníci Skylinku v ceně svého balíčku.

redakce





Reklama




Vybrané články