Quantcast

Mediální informace

| Tisk

DALŠÍ PROGRAMY KONČÍ V ANALOGU
Po skončení většiny analogových kódovaných britských programů na satelitech Astra 19.2E, oznámil i provozovatel analogového paketu TeleNor na satelitech Thor + Intelsat 707 ukončení několika programů. Na 3.září je naplánováno ukončení vysílání TV stanic, které se doposud šíří v normě D2MAC/ EuroCrypt: CNN International Europe (kmitočet 11,485 GHz, polarizace horizontální), Animal Planet / Fox Kids (kmitočet 11,797 GHz, polarizace pravotočivá), Discovery Channel (kmitočet 11,938 GHz, polarizace pravotočivá), Turner Classic Movies + Cartoon Network Nordic (kmitočet 11,001 GHz, polarizace vertikální).

Všechny uvedené programy nabízí TeleNor již v digitáním pay-tv paketu Canal Digital. Paket je kódovaný systémem Conax a je vysílán na satelitech Intelsat 707 a Thor 2/3 na satelitní pozici 1W.

NOVÉ PROGRAMY V CA SECA MEDIAGUARD
V populárním systému Seca Mediaguard můžeme očekávat nové programy. Vysílací společnost Canal Satellite Numerique France vysílající na satelitech Astra 19.2E totiž oznámila rozšíření programové nabídky o nové tři kanály.

Koncem srpna rozšíří bohatou programovou nabídku i přírodopisný kanál National Geographic Channel. Ještě v srpnu se mohou diváci těšit na francouzské programy Manga (kreslené filmy) a Action (akční filmy, seriály). Programy Manga a Action patří francouzské společnosti AB SAT, která tyto programy již vysílá nějaký čas přes satelity Hot Bird na pozici 13E v kódovacích systémech Seca Mediaguard a Viaccess.




NOVÝ SLOVENSKÝ PROGRAM NA SATELITU - TA3
Diváci na Slovensku se dočkají nového programu - TA3. Zpravodajský program TA3 bude distribuován přes satelit Intelsat 707 (pozice 1W), dopravu signálu na satelit bude zajišťovat společnost TeleNor a lze tedy předpokládat, že signál bude kódován v CA Conax. TA3 má zájem o rozšíření vysílací licence i o DTH (individuální příjem). Pokud bude společnosti licence rozšířena, je možné, že se TA3 objeví i v nabídce UPC Direct na satelitech Astra 19.2E, případně na satelitu EuroBird 1 (pozice 28.5E).


Parabola.cz





Reklama




Vybrané články