Quantcast

Skylink: Konec CANAL+ Domo, před startem CANAL+ Action

| Tisk

Exkluzivní a lifestylový kanál CANAL+ Domo ukončí k dnešnímu dni své vysílání. Diváci místo této stanice brzy najdou nový program s názverm CANAL+ Action.

K dnešnímu dni, 31.1.2023, končí v české i slovenské nabídce Skylinku lifestylový a gastronomický program CANAL+ Domo. Stanice byla od svého spuštění 1.12.2020 dostupná výhradně pro zákazníky Skylinku a freeSATu. Žádný jiný operátor tento program neměl ve své nabídce.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Záběry z promo smyčky CANAL+ Domo před spuštěním stanice. Ilustrační foto

Po stanici Skylink 7, který nabízí výběr obsahu dodavatelů stanic a vlastní produkce, byl kanál CANAL+ Domo dalším programem, který se připravoval speciálně pro český a slovenský trh a vysílaný na základě polské vysílací licence. Nyní mají klienti Skylinku možnost sledovat vedle Skylink 7 také sportovní kanál CANAL+ Sport s prémiovým obsahem a přenosy z anglické fotbalové Premier League.

Zákazníci Skylinku se mohou těšit na jiný program. Již na konci února 2023 bude spuštěn nový program z rodiny CANAL+ zaměřený na akční žánr. Stanice se bude jmenovat CANAL+ Action. Divákům bude nabízet filmy a seriály s napětím a akčními scénami. Mnohé z nich budou mít v České republice a na Slovensku premiéru. Nebude chybět ani oblíbená klasika.


obrázek



▲ Obr č. 2 - Záběry z promo smyčky CANAL+ Domo před spuštěním stanice. Ilustrační foto

Na českém a slovenském trhu aktuálně nepůsobí žádný program, který by se specializoval výhradně na akční filmy a seriály. Stanice tak vyplní mezeru na televizním trhu.

redakce





Reklama




Vybrané články