Quantcast

Canal+ Sport 2 na satelitu skončí, zápasy převezme Canal+ Action

| Tisk

Satelitní diváci platformy Skylink mohou očekávat změnu v distribuci vysílání fotbalových přenosů z anglické fotbalové Premier League. Některé zápasy budou dostupné na jiných kanálech.

V souvislosti se startem Canal+ Action na satelitu (Astra 3B) a v OTT (Skylink Live TV) bude ukončen provoz stanice Canal+ Sport 2 na satelitu. O přenosy diváci nepřijdou - budou vysílány na stanici Canal+ Action.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Premier League vysílá Canal+ Sport. Ilustrační foto (foto: M7 Group)

"Na satelitu bude pokračovat vysílání programu CANAL+ Sport, ale program CANAL+ Sport 2 již dále vysílat nebude," uvedl na dotaz webu parabola.cz Radim Onderka ze společnosti Eviso, která zajišťuje marketing pro lucemburského mediální operátora M7 Group, člena CANAL+. "Některé konferenční zápasy se budou vysílat právě na CANAL+ Action," vysvětluje Radim Onderka.

"Program CANAL+ Sport2 ale bude hrát zákazníkům ve Skylink Live TV," dodal Radim Onderka ze společnosti Eviso.



Od 28. února bude společnost M7 Group svým zákazníkům platformy Skylink nabízet Premier League na satelitu v rámci programů Canal+ Sport CZ/SK HD a Canal+ Action HD. V internetové televizi Skylink Live TV najde divák oba zmíněné programy jako na satelitu a dále programy Canal+ Sport 2 až 6 HD dostupné jen v době konání zápasů Premier League.

V OTT končí Canal+ Sport 7 HD. Z pohledu počtu kanálů se ale nic nemění. Veškerý servis z Premier League bude M7 Group poskytovat zákazníkům na satelitu a v OTT ve stejném rozsahu jako doposud.

redakce





Reklama




Vybrané články