Quantcast

Canal+ Sport 7 skončí. O fotbal diváci nepřijdou

| Tisk

Změny v provozu sportovních kanálů Canal+ Sport chystá lucemburská společnost M7 Group, člen CANAL+. Uzavře dodatkový program Canal+ Sport 7. Nadále bude divákům poskytovat porci fotbalových přenosů v nezměněném rozsahu.

V srpnu loňského roku M7 Group spustila svůj vlastní sportovní kanál pod názvem Canal+ Sport. Stanice se vysílá v HD rozlišení ve dvou mutacích - pro český a slovenský trh zvlášť. Program mají obě verze stejný, liší se jen reklamními bloky a tipy sázkových kanceláří.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Televizní divák operátora platformy Skylink (foto: M7 Group)

Stanice Canal+ Sport je dostupná pro satelitní diváky platformy Skylink na satelitu Astra 3B (23,5°E), kde poskytuje také druhý program Canal+ Sport 2. Ten je ale v provozu jen během přenosů z anglické fotbalové Premier League. Další eventové stanice Canal+ Sport 3Canal+ Sport 7, včetně Canal+ Sport a Canal+ Sport 2, jsou dostupné zákazníkům v internetové platformě Skylink Live TV.

Stanice Canal+ Sport nabízejí prémiový obsah - přenosy z Premier League. Ty mohou sledovat vedle zákazníků platformy Skylink v Česku a na Slovensku a Skylink TV pre Orange na Slovensku také klienti dalších televizních operátorů - v Česku u T-Mobile TV na internetu a T-Mobile SAT TV na satelitu. Na Slovensku jsou programy Canal+ Sport dostupné u Magio TV na internetu a Magio Sat na satelitu a také v kabelové a satelitní televizi společnosti DIGI Slovakia (Nová Digi TV SK). Podobně jako u Skylinku jsou první dva programy dostupné na satelitu a všechny stanice Canal+ Sport také na internetu v rámci televizní služby a příslušných programových balíčků.



Canal+ Sport 7, jeden ze zmíněných eventových kanálů Canal+ Sport, skončí k 27.2.2023. Stane se tak krátce před startem nového převážně filmového programu Canal+ Action HD. Tato stanice bude divákům nabízet také přímé přenosy a záznamy z Premier League. O žádaný obsah z Premier League tak diváci nepřijdou.

Programová služba Canal+ Action HD zahájí vysílání v pravé poledne 28.2.2023 titulem Super-Alb. První měsíc bude nová stanice dostupná v rámci promo akce pro všechny zákazníky Skylinku v rámci volného vysílání.

redakce





Reklama




Vybrané články