Quantcast

CANAL+ Action v prosinci: Série filmů Transformers, další řada seriálu Rod

| Tisk

I pro poslední měsíc roku 2023 přichystal provozovatel adrenalinového programu CANAL+ Action bohatou nabídku filmů a seriálů. Diváci se mohou těšít například na legendární sérii filmů Transformers, akční filmy Looper: Nájemný zabiják a Země bez zákona a další řadu seriálu Rod.

Program CANAL+ Action je i součástí streamovací služby CANAL+


obrázek

▲ Obr č. 1 - Neděle na CANAL+ Action budou s Transformers (foto: CANAL+/M7 Group)

Nedělní večery budou s Transformers

Série filmů Transformers byla ambiciózním projektem režiséra Michaela Baye a sehrála klíčovou roli v populární kultuře o robotických transformerových hrdinech, kteří se převtělují v automobily či jiné obživlé stroje. Filmy nabídly inovativní přeměny robotů a staly se kultovními díly pro fanoušky i vzorem v televizním i herním průmyslu. V letech 2008-2018 následovala pokračovaní včetně oblíbeného Bumblebee v režii Travise Knighta.

1. prosince CANAL+ Action startuje s prvním filmem Transformers z roku 2007, který byl průlomem v akčním sci-fi žánru. Režisér Bay zde nabídl zcela nový mix vizuálních efektů a akčních scén a do hlavních rolí obsadil herecké hvězdy, jako jsou Shia LaBeouf a Megan Fox. Během prosince uvede CANAL+ Action všechny díly tohoto projektu:

1. prosince
Transformers
8. prosince
Transformers: Pomsta poražených
15. prosince
Transformers 3: Odvrácená strana Měsíce
22. prosince
Transformers: Zánik
29. prosince
Transformers: Poslední rytíř

3. prosince
Maigret a záhada mrtvé dívky
Klasický detektivní příběh z roku 2022 v režii Patrice Leconta je založen na předloze známého autora Georgese Simenona. Příběh slavného komisaře Maigreta se tentokrát zabývá tajemstvím kolem násilné smrti mladé ženy na pařížském předměstí. Patrice Leconte vytvořil věrné zpracovaní Simenonova díla a nabízí záhadný kriminální příběh odehrávající se v 50. letech minulého století v Paříži. V hlavní roli komisaře Maigreta exceluje Gérard Depardieu.

17. prosince
Země bez zákona


Kriminální film z roku 2012 režírovaný Johnem Hillcoatem byl natočen podle knihy Matta Bonduranta a pojednává o skutečných událostech z období prohibice v USA ve 30. letech 20. století. Díky vynikajícímu hereckému obsazení (Tom Hardy, Shia LaBeouf a Jason Clarke) a dobové atmosféře vznikl poutavý příběh bratrů Bondurantových, kteří nezákonně podnikají s načerno pálenou whisky. Skvělá hudba a scénář Nicka Cavea se nebojí ukázat tvrdost a krutost doby prohibice. Tvůrci přinášejí autentickou atmosféru a surový film s temnou Caveovou hudbou na pozadí.

19. prosince - premiéra nové řady seriálu Rod
Rod
Irský seriál pokračuje ve sledování příběhu dublinské rodiny zapletené do války gangů a zobrazuje nezlomná rodinná pouta. Seriál nabízí intenzivní dojemný pohled na život rodiny Kinsellových. Hlavní protagonista Eric Kinsella (Charlie Cox) představuje komplexní postavu, která se snaží ochránit své nejbližší a přežít v krutém prostředí organizovaného zločinu. Série vyniká poutavým vyprávěním a výbornými hereckými výkony, které postavám a jejich konfliktům dodávají hloubku. Autentičnost seriálu je podtržena irským prostředím a kulturou, což seriálu dodává jedinečný ráz.

24. prosince
Looper: Nájemný zabiják
Příběh sci-fi thrilleru v režii Riana Johnsona se odehrává ve světě, kde existují loopeři - nájemní zabijáci, kteří pracují pro zločineckou organizaci a zabíjejí lidi poslané z budoucnosti. Joe v hereckém podání Josepha Gordona-Levitta je jedním z looperů a žije svůj život v prosperitě, dokud se jednoho den nepotká se svou starší verzí, kterou ztvárnil Bruce Willis. Film vyniká originálním konceptem cestování časem a také způsobem, jakým se vypořádává se složitými otázkami ohledně osudu, identity a morálky. Hvězdní herci Bruce Willis a Joseph Gordon-Levitt podávají působivé výkony, když se snaží zachránit si svůj vlastní život a současně i budoucnost lidstva.

redakce





Reklama




Vybrané články