Quantcast

Markíza Klasik dostala od regulátora zelenou

| Tisk | komentáře

Slovenská mediální skupina Markíza může rozšířit svoje portfolio o další program. Slovenský regulátor Rada pro mediální služby (RpMS) dala zelenou projektu Markíza Klasik.

RpMS na svém posledním zasedání 22. května 2024 na žádost společnosti Markíza - Slovakia, spol. s.r.o. odsouhlasila změny ve dříve udělené ale již nevyužívané licenci FOOOR na MARKÍZA Klasik. Změnu názvu provozovatel odůvodnil změnou zaměření programové služby, která se zaměří především na starší díla. Zároveň se v původní licenci mění názvy doplňkových služeb na MARKÍZA Klasik epg, MARKÍZA Klasik plus (DVB titulky) a MARKÍZA Klasik HBBTV (interaktivní přístup k programové službě).

Stanice se může vysílat přes satelit, kabelové sítě, MMDS, MVDS, IPTV i DVB-T/DVB-T2, včetně doplňkových služeb vysílání.



Termín spuštění je nyní v rukou provozovatele stanice.

Televizní skupinu Markíza na Slovensku aktuálně tvoří hlavní program TV Markíza, ženský program TV Doma, mužský kanál TV Dajto, na kriminální seriály zaměřená Markíza KRIMI. Provozovatel také na Slovensku zastupuje sportovní kanály Nova Sport (aktuálně 6 stanic), dále pro diváky v Česku připravuje mezinárodní verzi svého hlavního programu TV Markíza - Markíza International. Stanice Markíza Klasik tak bude dalším programem, který rozšíří již pestrou nabídku obsahu pro televizní diváky.

redakce

komentáře čtenářů




Reklama




Vybrané články