Quantcast

Markíza KLASIK odstartuje již v létě

| Tisk | komentáře

Nová televizní stanice skupiny Markíza s názvem Markíza KLASIK začne vysílat již během léta letošního roku. Stanice bude dostupná v nabídce placených kabelových, satelitních a IPTV/OTT televizních služeb.

Markíza KLASIK přinese na slovenské obrazovky osvědčené televizní značky, které se staly kultovními. Diváci se mohou těšit na legendární seriály a filmy, nezapomenutelné televizní show a mnoho dalšího.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Vizuál Markíza Klasik (foto: TV Markíza)

TV Markíza oslaví letos už neuvěřitelné 28. narozeniny a za tu dobu nabídla obrovské množství programů, které stojí za to, abychom si je opět připomněli. Markíza KLASIK přinese zejména ověřené tituly ze zahraniční produkce, doplněné o slovenskou a českou televizní klasiku. Věřím, že díky nové stanici a jejímu unikátnímu zaměření získáme další nové diváky a divačky, a ještě více tak posílíme tržní lídr skupiny Markíza,“ vysvětlil Peter Gažík, generální ředitel skupiny Markíza.

Na celém trhu je nadále enormní poptávka po GRPs. Díky spuštění nové stanice Markíza KLASIK očekáváme zvýšení produkce ratingů, které plánujeme zařadit do obchodního bundlu hned od začátku hlavní podzimní televizní sezóny. Ta je pro zadavatele velmi důležitá a tento krok je určitě potěší, stejně jako mediální agentury, které budou moci zvýšit investice do skupiny Markíza i na konci roku 2024 bez stresu z nedodávek v rámci tohoto nejsilnějšího období roku,“ doplnil Juraj Máťuš, ředitel Centra reklamy skupiny Markíza.



Kde bude vysílat Markíza KLASIK

Nová programová služba Markíza KLASIK bude vysílat 24 hodiny denně na území Slovenska prostřednictvím operátorů placených kabelových, satelitních a IPTV/OTT služeb a to výhradně ve Full HD rozlišení. Sledovanost nové stanice bude standardně měřená v rámci společnosti PMT.

Skupina Markíza v současné době provozuje televizní stanice TV Markíza, TV Doma, TV Dajto, Markíza KRIMI a speciálně pro český trh je určená mezinárodní verze Markíza International. Obchodně také zastupuje českou televizi Nova International a prémiové sportovní stanice Nova Sport 3 SK, Nova Sport 4 SK a Nova Sport 5 SK. Na Slovensku se vysílá i program Nova Sport 6.

redakce

komentáře čtenářů




Reklama




Vybrané články