Quantcast

Akční cenová nabídka na UPC Direct

| Tisk

UPC DirectSpolečnost UPC Česká republika připravila pro nové abonenty UPC Direct akční cenovou nabídku, kterou bude nabízet až téměř do konce roku 2003. Nová prodejní akce začíná již 25.8.2003 a potrvá do 15.12.2003.

Každý zákazník v tomto období získává přijímací zařízení za zálohu 0 Kč, aktivační poplatek za 1 Kč, 25% slevu na základní nabídku 'Rodina' po dobu prvních 4 měsíců, 25% slevu na filmový kanál HBO po dobu prvních 6 měsíců (pokud si jej zákazník objedná) a dále pak 25% slevu na porno kanál Private Gold po dobu prvních 6 měsíců od uzavření smlouvy.

Cenou nabídku mohou využít jak zákazníci, kteří si odeberou přijímač s kartou, tak i ti, kteří si zapůjčí samostatnou přístupovou kartu. S příchodem nové akční nabídky přestává platit letní cenová nabídka pro nové zákazníky.



    Akční nabídka UPC Direct ve zkratce:
  • Záloha za přijímací zařízení: 0 Kč
  • Aktivační poplatek: 1 Kč
  • Rodina sleva 25% po dobu prvních 4 měsíců
  • HBO sleva 25% po dobu prvních 6 měsíců
  • Private Gold sleva 25% po dobu prvních 6 měsíců
UPC Direct je satelitní placená televize pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. Je vysílána na družicích Astra 19.2E, na kmitočtech 11,992 GHz, 12,304 a 12,382 GHz (polarizace je ve všech případech horizontální, SR 27500, FEC 3/4). Signály programů jsou zabezpečeny proti neautorizovanému příjmu systémem Cryptoworks.

Pro příjem paketu UPC Direct je zapotřebí digitální receiver buď s vestavěným modulem Cryptoworks nebo slotem Common Interface (CI) do kterého se vloží modul Cryptoworks. Zájemci o službu UPC Direct je na základě smlouvy zapůjčena dekódovací karta UPC. Druhou možností objednávky služeb UPC je odebrání dekódovací karty spolu s dotovaným receiverem Philips DSX-6010.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články