Quantcast

Akční cenová nabídka předplatného Galaxie Sport

| Tisk

logoDo naší redakce Parabola.cz přišla zpráva od ostravské společnosti Trade and Technology a.s., která se mj. stará o presentaci Galaxie Sport s.r.o a jejího programu Galaxie sport. Firma upozorňuje na novou akční cenovou nabídku předplatného Galaxie Sport v paketu Czech Link.

Za 1.950,-Kč (s DPH) získáte 15ti měsíční předplatné unikátního českého sportovního kanálu Galaxie Sport. Za jeden měsíc tak vychází předplatné na pouhých 130,-Kč s DPH. U čtvrtletního předplatného platí nabídka 3+1 za cenu 695,-Kč s DPH.

Tato výhodná nabídka je časově omezena. Zájemci o předplatné mohou službu objednat při zakoupení karty Czechlink, u které je přiložena i patřičná smlouva. Současní majitelé karet Czechlink mohou smlouvu uzavřít se společností Galaxie Sport i dodatečně.



Kde naladíme program Galaxie Sport?
Česká sportovní televize GALAXIE SPORT vysílá v rámci paketu Czech Link (družice Eurobird 1, 28.5°E), na kmitočtu 12,607 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Stanici nalezneme na parametrech Service ID 5, Video PID 164, Audio PID 96, PMT PID 1028, signál je kódován systémem Cryptoworks. Od října 2003 je možné program přijímat s duálním zvukem (český/slovenský a originál).

redakce





Reklama




Vybrané články