Quantcast

Kanály Digi Sport může v Česku poskytovat jen DIGI CZ

| redakce | tiskobrázek k článku: Kanály Digi Sport může v Česku poskytovat jen DIGI CZ

Exkluzivní sportovní kanály Digi Sport 1, Digi Sport 2 a Digi Sport 3 může na území České republiky od nové sezóny poskytovat pouze společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní platformy Nová Digi TV CZ a internetové televize DIGI2GO.

Kanály DIGI Sport rozvíjíme společně se Slovak Telekomem a snažíme se z nich udělat regulérní česko-slovenský sportovní projekt. Pro obě strany je to výhodné, efektivní a ekonomické,“ řekl Vladimír Rusnák.

Vlastníkem vysílacích práv ke zmíněným sportovním soutěžím pro ČR, ale ve většině případů i pro Slovensko, je DIGI CZ, která je v projektu rovnocenným partnerem společnosti Slovak Telekom.

O kanálech DIGI Sport 1, 2 a 3, jejich vysílání a obsahu v ČR rozhoduje DIGI CZ. „Bez našeho souhlasu nemůže nikdo jiný v ČR programy DIGI Sport 1, 2 a 3 mít ve své nabídce,“ zdůrazňuje Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

Další programy Digi Sport 4 a Digi Sport 5 se z důvodu omezení vysílacích práv mohou vysílat jen na území Slovenska. Všech 5 programů Digi Sport má ve své nabídce Slovak Telekom (IPTV platforma Magio TV, satelitní Magio Sat) a DIGI Slovakia (kabelová DIGI a satelitní Nová Digi TV SK).





Reklama




Vybrané články