Quantcast

Nová Digi TV SK chce přidat AMC HD i Spektrum HD

| redakce | tisk

Platformy společnosti Slovak Telekom (ST) výrazně posilují svoji nabídku programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Operátor hodlá do satelitní platformy Nová Digi TV SK přidat i další stanice společnosti AMC Networks ve vysokém rozlišení (HDTV).

Vedle Nové Digi TV SK by se nové programy mohly objevit i v sesterské službě Magio Sat.

Máme v pláne zaradiť aj Film+ HD a aj ďalšie kanály od AMC ako napríklad Spektrum HD a AMC HD. Presný termín konkretizovať nechcem,“ uvedl na dotaz portálu Živé.sk ředitel marketingu a prodeje společnosti Digi Slovakia Roman Vavrík.

Zatím žádná DTH platforma na Slovensku ani v Česku nenabízí filmové kanály AMC a Film+ v HD rozlišení. ST může být prvním operátorem, který je začne poskytovat.

Z programů skupiny AMC Networks již ST poskytuje Sport1 HD a Sport2 HD. Další programy jako TV Paprika, Spektrum Home, Minimax, Megamax či JimJam zatím v HD rozlišení nevysílají.

Od začátku letošního roku ST zařadila do nabídky 8 programů v HD. Některé z nich jsou sdíleny s dalšími operátory jako je freeSAT, česká DIGI TV či T-Mobile SAT TV. Šíření stanic je tak výrazně efektivnější.





Reklama




Vybrané články