Quantcast

Eurogames, nové Hry bez hranic, již ve čtvrtek

| redakce | tisk

Na televizní obrazovky se vrací kdysi populární zábavně-sportovní show s názvem Hry bez hranic. Již ve čtvrtek 19. září 2019 odvysílá italská privátní televize Canale 5 první díl po dvacetileté přestávce.

Diváci se mohou těšit na stejný formát a pravidla soutěže, změní se jen název na Eurogames a hlavní vysílatel. Formát soutěže se rozhodla oprášit komerční televizní skupina Mediaset.

V Eurogames budou soutěžit výběry Itálie, Řecka, Polska, Německa, Španělska a Ruska. Celkem bylo natočeno šest dílů a pokud pořad přinese očekávanou sledovanost, počítá se s natočením další řady a účastí dalších zemí. Společnost Mediaset se již předběžně dohodla s SRG/SRF/RSI a France Television. Původně se mělo Švýcarsko účastnit již nyní ale nestihlo vyhlásit casting. Celkem se zúčastní 436 soutěžících.

logo Eurogames (foto: Mediaset)
▲ logo Eurogames (foto: Mediaset)

Eurogames se zúčastní tyto země a města:

Itálie: Catania, Otranto, Folgaria, San Felice, Parma.
Řecko: Salonicco, Atény, Creta, Sparta.
Polsko: Varšava, Bialystok, Gniezno, Poznan, Janów Lubelski.
Německo: Kolín nás Rýnem, Mnichov, Norimberg, Hamburg, Berlín.
Španělsko: Ciudad Rodrigo, Jaca, Monforte, Astorda, Aranda de Duero.
Rusko: Petrohrad, Sochi, Ekaterinburg, Moskva, Novosibirsk.

Eurogames se bude vysílat ve všech zúčastněných zemích. V Itálii to bude na stanici Canale 5, která soutěž odvysílá jako první. Jako poslední odvysílá show Řecko a to během zimních měsíců. Ve Španělsku se Eurogames objeví na Telecinco. Ve Francii, která se letos aktivně neúčastní, bude Eurogames vysílat na stanici France 2. Každá země bude mít i svého moderátora, podobně jako u původních Her bez hranic.

zdroj: franck + vl.info





Reklama




Vybrané články