Quantcast

Provozovatel žádá zákazníky, aby nepodporovali pirátské služby

| redakce | tisk

Se zvláštním oznámením přišel operátor ukrajinské satelitní placené televize Xtra TV. Diváky upozornil, že v nabídce mohou být jen stanice ukrajinské a mezinárodní stanice. Zakázány jsou zde ruské programy.

Zároveň provozovatel pay-tv požádal diváky, aby nevyhledávali zakázané programy a pirátské služby.

DTH služba Xtra TV vysílá ze 4 orbitálních pozic - Eutelsat Hot Bird (13°E), Eutelsat 9B (9°E), Astra 4A (4,8°E) a Amos 3/7 4°W). Paradoxní na tom celém je, že právě na pozici 13°E se vysílá řada ruských programů.

Oznámení operátora platformy Xtra TV:

Oficiální provozovatel satelitní televize Viasat poskytuje domácím divákům pouze legální sledování satelitní televize a rovněž se staví proti pirátství a nelegální distribuci televizního obsahu.

Viasat jedná v rámci zákona a provádí rozhodnutí Národní rady Ukrajiny o televizním a rozhlasovém vysílání, včetně zákazu vysílání ruských televizních kanálů na Ukrajině. Proto v tarifních balíčcích Viasat jsou pouze ty ukrajinské a mezinárodní kanály, které mohou být sledovány na Ukrajině.

Žádáme vás, abyste jednali v rámci ukrajinských právních předpisů a nevyhledávali zakázané kanály a nepodporovali pirátské služby.

Děkujeme za pochopení a další spolupráci při distribuci oficiální satelitní televize na Ukrajině.





Reklama




Vybrané články