Quantcast

Skylink 7 slaví první narozeniny

| redakce | tisk

Před rokem zařadila společnost M7 Group, provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, do programové nabídky první exkluzivní kanál s názvem Skylink 7. Stanice je dostupná na všech aktivních kartách.

Stanice Skylink 7 začala vysílat v únoru 2019 s cílem přiblížit divákům Skylinku pestré a kvalitní pořady různých žánrů a zároveň přinášet novinky z oblasti televizního vysílání. Od svého vzniku přinesla na televizní obrazovky přes 580 pořadů, a to zejména filmovou tvorbu, seriály pro děti i dospělé, dokumenty, sportovní záznamy a koncerty vážné a populární hudby. Exkluzivně uvedla seriál Domácí hřiště a komediální seriál Vítejte ve Švédsku, které se těší velké oblibě.

Za dobu svého ročního vysílání si získává Skylink 7 stále více spokojených diváků. V listopadu 2019 o nové stanici vědělo třičtvrtě zákazníků a celá čtvrtina sleduje nový program pravidelně. Provozovatel chystá řadu novinek, které potěší diváky a díky žánrové různorodosti si na programu Skylink 7 přijde na své opravdu každý.

Skylink
▲ Skylink

V průběhu února vyvrcholí druhá série seriálu Domácí hřiště s fotbalovým klubem Varg a jeho trenérkou Helenou. Legendární moderátor motoristických pořadů Richard Hammond se v doprovodu kamer Discovery vydá na cestu po celém světě v pořadu Velké stavby s Richardem Hammondem. Z dokumentární tvorby stanice Viasat History představí seriál Nejdivočejší přežití o různorodosti chování divokých zvířat v přírodě a seriál Londýn: Dva tisíce let historie, který poutavě přiblíží historii města, v čele s moderátorem Danem Jonesem.

Všechny výše zmíněné pořady je možné sledovat také v internetové televizi Skylink Live TV na mobilu, tabletu, PC nebo chytré TV.

Skylink 7 je dostupný na pozici č. 7 a je přístupný všem zákazníkům Skylinku.

technické parametry - Skylink 7:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,344 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto a Viaccess





Reklama




Vybrané články