Quantcast

TVP Relaks může nahradit stanici TVP HD

| redakce | tisk

Před třinácti lety spustila polská veřejnoprávní televize TVP (Telewizja Polska) kanál TVP HD s cílem zpopularizovat přístup k pořadům TVP ve vysokém rozlišení. Stanici nyní čekají velké změny.

HD se již stalo vysílacím standardem a stávající program univerzálního charakteru, bez konkrétního názvu a s programovou skladbou obsahující především reprízy, již potřeboval relaunch.

Logo TVP HD
▲ Logo TVP HD

Jak informuje web press.pl, TVP chce změnit název stanice TVP HD a jednou z uvažovaných variant je TVP Relaks. Stanice se má změnit v lifestylový kanál.

TVP pracuje na změně stanice TVP HD. Jednou z nich může být rebranding, přičemž se uvažuje o názvu TVP Relaks. V polovině září letošního roku TVP si patentovala název TVP Relaks.

TVP HD by se měl změnit v lifestylový kanál se zaměřením na kulinářský a cestovatelský obsah. Programové schéma bude obsahovat pořady vlastní tvorby.

Vysílání TVP HD bylo spuštěno 6. srpna 2008. Stanice je dostupná na satelitních platformách Polsat Box, Canal+ a Orange TV Polska a také u vybraných kabelových a IPTV operátorů.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články