Quantcast

SAWA spouští distribuční video platformu pro region MENA

| redakce | tisk

Společnost SAWA Rights Management (SAWA), strategický poskytovatel služeb pro odvětví placené televize v regionu MENA (Střední východ a severní Afrika), uzavřela víceletou dohodu s globálním poskytovatelem obsahu SES (Astra), v rámci které bude dodávat televizní kanály komerčním subjektům.

Informovaly o tom dnes obě společnosti.

Na základě této dohody bude společnost SAWA využívat kapacitu na satelitu MonacoSat (52°E) k vysílání prvních 14 kanálů, které jsou licencovány předními regionálními a mezinárodními poskytovateli jako jsou FOX, Rotana a ReelPX.

Ilustrační foto (foto: SES)
▲ Ilustrační foto (foto: SES)

"Naše dohoda se společností SES hraje klíčovou roli při dalším rozšiřování našich služeb v regionu MENA, které se zaměřují na IPTV, OTT a kabelové platformy, stejně jako na komerční objekty, jako jsou hotely, nemocnice, restaurace a kavárny," uvedl Ali Ajouz, generální ředitel společnosti SAWA. "Díky partnerství se společností SES, která je známá bezkonkurenčním dosahem a spolehlivostí služeb, jež poskytuje po celém světě prostřednictvím nejlepších orbitálních pozic, můžeme nyní efektivně rozšířit naše území a pokrýt celý region Blízkého východu a severní Afriky."

"Jsme potěšeni, že můžeme spolupracovat se společností SAWA, která je na trhu dobře známým hráčem, a umožnit jí rozšířit své služby v celém regionu," řekl Hakan Sjodin, viceprezident společnosti SES pro prodej videa v regionu EMEA. "Jejich zákazníci získají nejen přístup k vysoce kvalitnímu obsahu, ale mohou se také spolehnout na nejlepší vysílací služby ve své třídě, které poskytujeme."

Distribuce televizních kanálů společnosti SAWA zasahuje do všech hlavních IPTV a OTT platforem a také do více než 750 komerčních objektů v regionu MENA. Kromě toho společnost SAWA vlastní mezinárodní práva na více než 40 televizních kanálů.





Reklama




Vybrané články