Quantcast

Planet Single. Osm příběhů. Nová produkce CANAL+ pro trhy M7 Group

| redakce | tisk

Diváci platforem lucemburského mediálního operátora M7 Group se mohou těšit na další originální a exkluzivní obsah. Společnost chystá pod labelem CANAL+ ORIGINAL prvné sérii Planet Single, která vznikla v koprodukci CANAL+ Polska a M7 Group.

Planet Single nabídne sérii osmi příběhů, první sérii labelu CANAL+ ORIGINAL, který vznikl v koprodukci CANAL+ Polsko a M7. Planet Single je romantická antologie založená na úspěchu stejnojmenné série polských filmových trháků. Jednotlivé epizody se liší tónem i žánrem, zkoumají místy romantickou komedii, černou komedii, napětí i drama, ale vždy se zaměřují na společné téma: lásku.

Planet Single - nová série CANAL+ ORIGINAL (foto: M7 Group/CANAL+)
▲ Planet Single - nová série CANAL+ ORIGINAL (foto: M7 Group/CANAL+)

Všechny epizody zdůrazňují evropský charakter seriálu Planeta Single a jsou natáčeny na pozadí evropských metropolí Varšavy, Prahy, Vídně a Amsterdamu. V průběhu roku 2022 bude osm epizod seriálu Planet Single k dispozici předplatitelům různých televizních platforem M7 po celé Evropě. V České republice a na Slovensku na platformě Skylink.

Planet Single - nová série CANAL+ ORIGINAL (foto: M7 Group/CANAL+)
▲ Planet Single - nová série CANAL+ ORIGINAL (foto: M7 Group/CANAL+)

Stefano Colombo, viceprezident pro obsah ve společnosti M7, k tomu říká: "Nedávný průzkum společnosti CANAL+ mezi uživateli SVOD v zemích Beneluxu a na dalších evropských trzích potvrdil silný - a dosud nenaplněný - zájem o originální a exkluzivní hraný obsah s evropskou příchutí. V tomto ohledu Planet Single splňuje všechny požadavky a my jsme velmi rádi, že se můžeme podílet na jeho současné produkci. Skutečnost, že se Planet Single natáčí v hlavních městech různých trhů M7, jí samozřejmě dodává další rozměr."

M7 Group prostřednictvím platformy Skylink již českým a slovenským divákům nabídla seriály jako Baron Noir a Spotless.





Reklama




Vybrané články