Quantcast

Paramount Network v Česku zůstane s programem i značkou

| redakce | tisk

Na českém trhu bude i nadále působit lineární televizní kanál Paramount Network. Divákům bude proto i nadále nabízet zábavní obsah složený především ze seriálů a filmů pro celou rodinu.

Stanice Paramount Network v minulých týdnech a měsících skončila na řadě trhů v Evropě. Ve Velké Británii byl program rebrandován na 5Action. Důvodem je chystaný start nové streamovací platformy Paramount+. V Česku se ale žádná změna v tomto směru nechystá. Paramount Network proto zůstane součástí nabídek televizních operátorů. Služba Paramount+ v Česku nebude.

Logo stanice Paramount Network
▲ Logo stanice Paramount Network

V současné době neplánujeme uvedení značky Paramount+ na český trh - jak bylo již dříve oznámeno, ViacomCBS zde v součinnosti se společností Comcast plánuje v budoucnu spuštění streamingové služby SkyShowtime. Kanál Paramount Network byl v České republice spuštěn loni v srpnu po úspěšném rebrandingu, který chceme zúročit i v tomto roce a v letech následujících, a neplánujeme náš kanál ani jeho značku měnit,“ uvedla na dotaz webu Parabola.cz Hana Růžičková ze společnosti FTV Prima, která stanici na českém trhu zastupuje.

Paramount Network vstoupil na český trh na konci roku 2015 pod značkou Prima Comedy Central. Před více než rokem (12.1.2021) byla stanice rebrandována na Paramount Network. Programové schéma se rozšířilo o filmy pro celou rodinu.

Paramount Network je součástí televizní nabídky v pozemním vysílání (DVB-T2 multiplex 24), dále je dostupný v balíčcích satelitních platforem Skylink, freeSAT, Telly i T-Mobile SAT TV a u dalších operátorů.





Reklama




Vybrané články