Quantcast

Nova Fun s novou originální skečovou show První dobrá

| redakce | tisk

Komediální show První dobrá míří na obrazovky televize Nova Fun. Kromě čtyř charismatických mladých herců, kteří jsou zároveň tvůrci show, se v každém díle představí také jeden hvězdný host v překvapivé roli.

Show První dobrá startuje na Nova Fun ve středu 27. dubna. Abonenti Voyo mohou pořad shlédnout již 20. dubna.

První dobrá - nová show na Nova Fun (foto: TV Nova)
▲ První dobrá - nová show na Nova Fun (foto: TV Nova)

Nový originální formát televize Nova přinášejí čtyři mladí odvážní tvůrci, kteří se nebojí vůbec ničeho - Vincent Navrátil, Alexej Kolva, Ondřej Kubina a Jaroslav Blažek. Každý díl První dobré je tematicky jiný, každý díl provází jiný hvězdný host. A tak se diváci mohou těšit na Vojtěcha Kotka, Hanu Vagnerovou, Hynka Čermáka, Lukáše Pavláska, Annu Polívkovou, Veroniku Žilkovou a další VIP tváře, které se toho nebály a jely na první dobrou.

A proč zrovna název První dobrá? „Všechno točíme na první dobrou a věříme, že to bude první dobrá skečová show. Tím ale neshazujeme ty předchozí, je to samozřejmě nadsázka. Dělat tenhle druh pořadu bylo naším velkým snem,“ dodává jeden z tvůrců První dobré Vincent Navrátil.

První dobrá - záběr z natáčení (foto: TV Nova)
▲ První dobrá - záběr z natáčení (foto: TV Nova)

Natáčení skečové show První dobrá, které pro televizi Nova vzniká ve spolupráci s KOKOLOKO produkcí, je realizováno v souladu s principy tzv. zeleného natáčení a udržitelné produkce. Tedy s maximálním ohledem na životní prostředí.





Reklama




Vybrané články