Quantcast

Fotbalové ligy míří na kanály Premier Sport

| redakce | tisk

Výrazné rozšíření obsahu čeká diváky prémiových sportovních kanálů Premier Sport 1 a Premier Sport 2. Obě stanice budou od nadcházející sezóny nabízet více obsahu z prestižních fotbalových soutěží.

Kanály Premier Sport 1 a Premier Sport 2 divákům zprostředkují přenosy z německé fotbalové Bundesligy, španělské La Ligy nebo italské Serie A. Stanice přinesou také další přenosy z Ligy mistrů UEFA. Tyto ligy doposud vysílaly jen stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Zmíněné ligy doplní stávající nabídku obou kanálů Premier Sport, která zahrnuje například turnaje UFC, NFL, basketbalovou Euroligu či baseballovou MLB. Z fotbalového obsahu nechybí druhá nejvyšší anglická soutěž (Sky Bet Championship) nebo skotská nejvyšší liga (Scottish Premiership).

Na rozšíření obsahu stanic Premier Sport 1 a Premier Sport 2 se společnost O2 dohodla s TV Nova, která daná sportovní práva získala od společnosti Saran Media Group.

Programy Premier Sport 1 a 2 jsou v Česku a na Slovensku nabízeny v sítích některých největších telekomunikačních operátorů.





Reklama




Vybrané články