Quantcast

SledovaniTV spouští seznam kanálů

| redakce | tisk

SledovaniTV tento týden na svých stránkách zveřejnilo podrobný seznam kanálů. U každé stanice je uvedeno hned několik užitečných informací. V seznamu lze filtrovat podle balíčků, tematické skupiny kanálů či jazyka.

SledovaniTV nabízí od listopadu svým uživatelům přehledný seznam kanálů, ve kterém mohou nejen vyhledávat, ale filtrovat. U každé televizní či radiové stanice se dozví nejen v jakém balíčku je zařazena, ale i mnoho dalších užitečných informací.

Seznam kanálů v české nabídce SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ Seznam kanálů v české nabídce SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

V přehledu je zobrazeno tematické zařazení každého programu, kvalita vysílaného obrazu v SD až 4K, jazyk či jazyky zvukových stop, přítomnost titulků a také délka dostupnosti pro zpětné přehrávání.

Nový seznam kanálů jsme vytvořili tak, aby zobrazoval všechny potřebné informace na jednom místě. Uživatelé tak mají kompletní přehled o tom, co mohou od jednotlivých stanic a balíčků očekávat,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Seznam kanálů ve slovenské nabídce SledovanieTV (foto: SledovaniTV)
▲ Seznam kanálů ve slovenské nabídce SledovanieTV (foto: SledovaniTV)

Pro ještě lepší přehled o dostupných kanálech je možné v seznamu filtrovat. Filtr umožňuje zobrazovat stanice podle balíčku, tematické sekce a jazyka. Zaškrtnout je možné také pouze stanice vysílající obsah s titulky.





Reklama




Vybrané články