Quantcast

Změna parametrů Red Carper TV HD

| redakce | tisk

První polská popkulturní televize Red Carpet TV HD odstartovala z jiného transpondéru na satelitu Eutelsat Hot Bird 13G (13°E). Operátor polské pay-tv platformy CANAL+ Polska spustil FTA distribuci této stanice na jiné kapacitě.

Od 16. listopadu 2023 je Red Carpet TV HD šířen souběžně ze dvou frekvencí na satelitu Eutelsat Hot Bird 13G. Původní volné vysílání stále pokračuje na kmitočtu 11,278 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK. Z této frekvence je možné přijímat nejvíce polských FTA programů - včetně Antena, Power TV, Nuta TV, Nuta Gold a TVC.

Provozovatelem stanice Red Carpet TV je společnost Red Carpet Media Group S.A. se sídlem ve Varšavě. Stanice propaguje polskou a světovou kulturu a představuje filmové, divadelní, hudební novinky i literaturu.

V programovém schématu stanice mohou diváci najít reportáže z filmových festivalů, módních přehlídek a dozvědět se drby o hvězdách polského a světového showbyznysu.

V původních pořadech Red Carpet TV prezentují své názory na vybrané kulturní akce kritici, kulturní experti a názoroví vůdci.

Programovou nabídku stanice navíc obohacují hrané filmy s ikonami světové kinematografie a dokumentární tvorba věnovaná hvězdám světové kinematografie.

nové technické parametry - Red Carpet TV HD:

• Eutelsat Hot Bird 13G (13°E), freq. 10,796 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články