Quantcast

Premier League až do roku 2028 u Sky Deutschland

| redakce | tisk

Operátor pay-tv platformy Sky Deutschland zůstává domovem ostrovní fotbalové Premier League. Nová dohoda naváže na stávající kontrakt a znamená, že Premier League bude operátor nabízet až do sezóny 2027/28 včetně.

Součástí dohody jsou exkluzivní vysílací práva na všechny distribuční kanály v Německu, Rakousku a Švýcarsku (nevýhradně). S celkem více než 800 přímými přenosy z fotbalové Bundesligy, 2. Bundesligy, DFB-Pokal a Premier League zůstane Sky Sport na Sky Deutschland nadále domovem nejlepšího fotbalu.

Sky Sport přinese z Premier League v Německu exkluzivně všech 380 zápasů za sezónu, z toho více než 250 živě.

Přenosy z Premier League budou na Sky Sport vysílány přes satelit, kabel, IPTV, web a mobil a budou k dispozici v balíčku Sky Sport a na WOW Live-Spor. Premier League bude navíc k dispozici živě ve službách Sky Sportsbars a Sky Hotels.

"Premier League je bezpochyby jedním z nejvyšších práv v mezinárodním sportu. Tímto exkluzivním rozšířením jsme si zajistili důležité právo, které jasně podtrhuje naši vedoucí pozici ve sportu. Sky je a zůstane domovem sportu." V kombinaci s Bundesligou, Pohárem DFB a závody Formule 1 a také s nedávno získanými právy na MotoGP, ATP Tour a WTA se naši zákazníci mohou i nadále těšit na komplexní, vysoce atraktivní sportovní program se spoustou vzrušení a vášně," uvedl Barny Mills, generální ředitel Sky Deutschland.





Reklama




Vybrané články