Quantcast

Zimní zvýhodněná nabídka předplatného UPC Direct

| Tisk

logoSpolečnost UPC Česká republika přichystala pro období od 1.1.2005 do 31.3.2005 zimní cenově zvýhodněnou nabídku předplatného digitální satelitní placené televize UPC Direct.

Zvýhodněná nabídka UPC Direct v České republice:

* Záloha za přijímací zařízení zdarma

* Satelitní anténa * zdarma *(ve vyúčtování poplatek 1 Kč)

* Aktivační poplatek 1 Kč

* HBO & HBO2 50% sleva po dobu 2 měsíců

* Private Gold 50% sleva po dobu 6 měsíců


Doplňující informace:

o Nabídka platí i pro zákazníky, kteří si zapůjčují samostatnou kartu (bez výhody antény).

o Současně přestává platit dosavadní nabídka.



o Tuto nabídku nelze slučovat ani kombinovat s jinými zvýhodněnými nabídkami.

Satelitní antény vč.konvertoru pro tuto zvýhodněnou nabídku nadále zajišťuje UPC. Antény jsou dodávány společně s přijímači jako komplet. Balení obsahuje ocelovou parabolickou anténu 60 cm a konvertor. Držák a kabely nejsou součástí dodávky!

O UPC DIRECT
UPC Direct je satelitní placená televize pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. Je vysílána na družicí Astra 1G, která je zaparkována na pozici 19,2 stupňů východně, na kmitočtech 11,992 GHz, 12,304 a 12,382 GHz (polarizace je ve všech případech horizontální, SR 27500, FEC 3/4). Signály programů jsou zabezpečeny proti neautorizovanému příjmu systémem Cryptoworks.

Pro příjem paketu UPC Direct je zapotřebí digitální receiver buď s vestavěným modulem Cryptoworks nebo slotem Common Interface (CI) do kterého se vloží modul Cryptoworks. Zájemci o službu UPC Direct je na základě smlouvy zapůjčena dekódovací karta UPC. Druhou možností objednávky služeb UPC je odebrání dekódovací karty spolu s dotovaným receiverem Philips.

redakce





Reklama




Vybrané články