Quantcast

Kanál Nautik TV odložil zahájení řádného vysílání

| Tisk

Dnes v 18:20 hodin, v předvečer Světového dne vody, postoupilo do další fáze vysílání nové slovenské úzce specializované televizní stanice Nautik TV. Stanice bude v této fázi vysílat rozšířené upoutávky k vysílaným pořadům v kombinaci s dalšími textovými informacemi, které se již začaly vysílat v průběhu dne.

Podle aktuálních informací od pana Igora Boháče z Nautik TV jde pouze o testovací vysílání. Řádné vysílání Nautik TV bude pravděpodobně spuštěno až za měsíc - 22.4.2005. Program budou postupně do své nabídky zařazovat kabeloví opetátoři na Slovensku a v další fázi i v České republice.

Satelitní diváci mohou naladit volné vysílání Nautik TV na skandinávském satelitu Thor III, pozice 0,8 stupňů západně, na kmitočtu 11,823 GHz, polarizace horizontální, SR 28000, FEC 7/8. Program najde divák na těchto identifikátorech: SID 4006, VPID: 517, APID: 660. Pro příjem transpondéru postačí na Slovensku ale i v České republice parabola od průměru 70 cm.



Nautik TV bude přinášet dokumentární pořady a seriály, ve které má hlavní úlohu voda - základ života, energie a jejího nekonečného koloběhu. Na své si přijdou i labužníci, neboť pro ně nachystala stanice Nautik TV pořady o domácí a světové mořské kuchyni. Nautik TV slibuje i pořady o flóře, fauně a bude se starat o propagaci Slovenska, neboť bude presentovat přírodní krásy země. Kanál přinese i populární formu reality show, která se bude nazývat "Všichni na palubu!".

Z pozice 0,8°W může dnes divák přijímat již 5 nekódovaných programů ze Slovenska - plnoformátovou TV JOJ, hudební interaktivní kanál Music Box, zpravodajskou TA3 a interaktivní kanál Moooby TV, který zahájil vysílání před 3 týdny. Pro příjem paketu je vedle paraboly a dalších komponent nezbytných pro příjem satelitních signálů nutný i takřka libovolný set top box.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články