Quantcast

Nová TV stanice 24cz obohacuje programové schéma

| Tisk

logoPočátkem letošního roku vstoupil do TV 24cz strategický partner, společnost Espanta a.s. Tím došlo k výrazné profesionalizaci televizního kanálu a k rozšíření základní programové nabídky, která je distribuována nekódovaným satelitním systémem Astra, kabelovou sítí UPC a Karneval Media a na internetových stránkách www.24cz-tv.cz .

Hlavním vysílacím schématem jsou neupravované a nekomentované přímé přenosy z jednání Poslanecké sněmovny a Senátu České republiky, dále záznamy z výborů a komisí Parlamentu České republiky, ze zasedání Vlády ČR, Kanceláře prezidenta republiky, ministerstev, krajských úřadů a jejich tiskových konferencí.

Programová nabídka byla rozšířena o vlastní diskusní pořady k politickým, ekonomickým, společensko kulturním tématům a aktuálním událostem z domova a ze zahraničí.

Úspěšnými a sledovanými pořady se staly Profily a diskusní pořad Studio24, jehož hosty jsou osobnosti širokého společenského spektra, politici, novináři a zástupci zájmových svazů.

Během měsíce začne vysílání pořadů Burzovní týden ve spolupráci s Burzou cenných papírů, EUROMAGAZÍN reflektující ekonomické události uplynulého týdne a DUEL věnovaný aktuálním politickým tématům.

Spektrum programu 24cz by se mělo v nejbližší době obohatit o přenosy z Evropského parlamentu a o pořady, které se věnují Evropské unii.



Stanice 24cz vyplňuje svým zaměřením existující mezeru na českém televizním trhu. Program vysílá 7 dní v týdnu, 24 hodin denně.

Ing. Lenka Novotná
vedoucí tiskového oddělení
24CZ





Reklama




Vybrané články