Quantcast

Samostatné karty na UPC Direct

| Tisk

Jednání o novém způsobu prodeje karet je těsně před ukončením.

logo UPC DirectPravidelní čtenáři si určitě vzpomenou na náš nedávno zveřejněný článek s možností vyjádření k plánovanému prodeji samostatných karet na UPC Direct. I některé vaše připomínky a názory zřejmě přispěly k rozhodnutím, která mohou znamenat určitou novinku v systému prodeje UPC Direct v ČR.

Po zkušenostech z Maďarska a jednáních v ČR je velice pravděpodobné, že bude i u nás zahájen prodej samostatných karet na UPC Direct. Tento způsob prodeje bude zřejmě zahájen v nejbližší době, v prvním čtvrtletí roku 2002. Majitelům digitálních satelitních přijímačů vybavených dekodérem Cryptoworks tak bude umožněno jednoduché rozšíření příjmu o placenou TV z nabídky UPC Direct bez nutnosti pořizovat satelitní komplet Philips.



Při nákupu samostatné karty bude mít zákazník výhodu, že nebude muset platit vratnou zálohu za dodané zařízení Philips a zároveň nebude muset platit ani v současné době povinnou montáž.Podmínkou pro odběr karty však bude mimo jiné zřejmě i povinnost zaplatit předplatné na 6 - 12 měsíců dopředu.

Bližší a upřesňující informace se dozvíte v nejbližší době.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články