Quantcast

Gital má 100 tisíc zákazníků

| Tisk

logo Gital, distributor karet pro příjem českých programů ze satelitu, oznámil dosažení psychologické hranice 100 tisíc zákazníků.

Společnost GITAL v těchto dnech dosáhla 100.000 zákazníků využívajících její služby“, uvedl v rozhovoru pro server parabola.cz Tomáš Bujnoch, obchodní ředitel firmy Gital. „GITAL začal nabízet své služby teprve v červnu 2006 a dosáhnul tedy této hranice za pouhý 1 rok a 2 měsíce činnosti“, připomněl T.Bujnoch. Celý rozhovor vyjde na webu parabola.cz již brzy.

Nabídka programů společnosti GITAL obsahuje všechny programy České televize (ČT1, ČT2, ČT4, ČT24 /nekódovaný/), komerční kanály Prima TV, TV NOVA a Public TV. Program TV NOVA získal GITAL jako první provozovatel z platformy CS LINK, stejně jako zpravodajskou regionální televizi Public TV, která je plně odkódována jen na kartách GITAL.

Dále společnost nabízí služby placené televize v široké škále předplatných dob od 1 týdne aktivovaného SMS zprávou až po 3 roční předplatné. V nabídce jsou filmové kanály HBO, CS FILM, NONOSTOP KINO a FILM BOX, sportovní kanál Galaxie sport a program pro dospělé XXX Xtreme.



Minulý týden firma naznačila další rozšíření služeb pro své zákazníky. Gital od české Rady pro rozhlasové a televizní vysílání získal registraci pro šíření převzatého vysílání - programy ČT1 a ČT2 na Slovensku a okruhy Slovenské televize (STV) STV1 a STV2 v České republice. Diváci na Slovensku se konečně dočkají legální cesty k příjmu programů veřejnoprávní České televize. Diváci v Česku mohou očekávat možnost příjmu stanic STV. Podrobnosti k příjmu ČT na Slovensku a STV v Česku firma zatím nezveřejnila.

Paket CS LINK se vysílá na satelitech Astra 1D a Astra 3A (23,5°E).

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články