Quantcast

Jak vypadá zkušební vysílání Leo TV

| Tisk

test nové stanice na kartách GITAL

logo Na satelitu Astra 1E (23,5°E) v rámci sítě CS Link od středy 16. dubna 2008 testuje ve večerních a nočních hodinách první česká erotická televize LEO. Zkušební vysílání LEO TV je zakódováno systémem CryptoWorks společnosti GITAL, jednoho z distributorů karet pro příjem českých programů ze satelitu. Jde o neveřejné testovací vysílání a kanál je proto dostupný jen na omezeném okruhu dekódovacích karet (VIP).

LEO TV vysílá na programové pozici kanálu CS Link TV každý den od 22:00 hodiny do šesté hodiny ranní. Zatím je vysílána zhruba hodinová smyčka ukázek z připravovaných pořadů. Celé testovací vysílání probíhá v širokoúhlém obrazovém formátu 16:9, který zatím není obvyklý u stanic s obdobným zaměřením.


logo
▲ Obr č. 1 - Znělka stanice

Vysíláním LEO TV - lákavým erotickým osvěžením - provází moderátorka, která vyzvala diváky, aby telefonovali a posílali SMSky.


logo
▲ Obr č. 2 - průvodkyně večerem

Jednou ze zajímavých upoutávek LEO TV je ukázka z castingu na tváře LEO TV. Součástí castingu jsou i dotazy štábu ke vztahu k erotice a sexu.


logo
▲ Obr č. 3 - casting LEO TV (obrázek upraven)

Před samotným vystoupením na obrazovce LEO TV je třeba provést nezbytné kosmetické úpravy obličeje.


logo
▲ Obr č. 4 - příprava na vystoupení na LEO TV (obrázek upraven)

V další části promo bloku LEO TV promítla erotický klip z české ložnice.

technické parametry:

satelit: Astra 1E (23,5°E)
kmitočet: 11,992 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
service ID: 9005
video PID: 2624
audio PID: 2625 (česky)
sdílená kapacita programů:
CS Link TV (6:00 - 22:00; FTA)


LEO TV (22:00 - 6:00; CryptoWorks)
stav vysílání LEO TV: nevečejné zkušební vysílání

Samotný kanál LEO TV je něčím specifický - vedle formátu 16:9 i tím, že je to vůbec první a jediná česká erotická stanice v češtině, čímž může diváky i oslovit.

Program LEO TV byl původně určen jen pro IPTV. Velikost českého trhu přinutila přemýšlet i o jiných distribučních platformách - satelit se stane signálem pro kabelové a IPTV operátory u nás.

Kanál LEO TV společnosti PK62 by měl odstartovat pravidelné vysílání v červnu až červenci letošního roku. Zřejmě do té doby bude probíhat zkušební vysílání.

redakce





Reklama




Vybrané články