Quantcast

Bonus 2 měsíce MULTI s Kartou Skylink opět prodloužen

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink (TradeTec, a.s / Towercom, a.s.) oznamuje prodloužení propagační akce pro své nové zákazníky zaměřené na volitelné televizní programy.

Jelikož se blíží konec původně ohlášeného termínu 31. 1. 2009 pro možnost využití předchozí propagační akce, přicházíme s příznivou zprávou pro naše nové zákazníky. Akci bude možno využít i v následujícím období až do 31. 8. 2009.

Každá nová aktivace Karty Skylink stále s 2 měsíčním bonusem

Programový balíček MULTI, velmi oblíbený našimi zákazníky obsahuje již 12 programů. V letošním roce plánujeme opět jeho rozšíření o několik programů za stále nezměněnou cenu pouhých 222,- Kč / měsíc.

FILMBOX (filmy)
FILMBOX EXTRA (filmy)
NOSTALGIA (čs. Filmy)
Viasat Explorer (dokumenty, akce)
Viasat History (dokumenty, historie)
Jim Jam (dětské programy)
NOVA Sport (sport)
SPORT 5 (motorismus)
Eurosport (sport)
Spice (erotika)
XXX Xtreme (hard core)
LEO TV (live erotika)

Jak využít akční nabídky
Každý uživatel, který si v období do 31. srpna 2009 registruje svoji novou Kartu Skylink Standard obdrží bonus v hodnotě 2 měsíční aktivace balíčku MULTI počínaje datem registrace karty.



Pokyny pro registraci jsou přiloženy v každém balení Karty Skylink. Registraci lze provést velmi jednoduše vyplněním registračního formuláře buďto online na internetových stránkách http://registrace.skylink.cz (doporučujeme) nebo vyplněním písemného formuláře zaslaného poštou.

Vzhledem k četným dotazům našich zákazníků upozorňujeme, že programy HBO, CS Film a HD programy do této akce nespadají. Tyto programy na nových kartách fungují pouze v „předváděcím období“ před registrací karty.

Skylink
je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí. Navazuje na značky Czech Link a TRADE and TECHNOLOGY v České republice a na značku Slovak Link na Slovensku. Skylink je největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a druhou největší satelitní službou na Slovensku.

Michal Kopřiva
ředitel zákaznického servisu Skylink





Reklama




Vybrané články