Quantcast

Prima COOL spustila promo smyčku

| Tisk

logo Prima Cool, druhý program české komerční televize Prima, začal vysílat promo smyčku. Divákům představuje pořady, které se do vysílání připravují a na které se tedy mohou těšit.

Prima Cool zaměřená na zábavu, adrealin a kult startuje na apríla - tedy 1. dubna 2009. Divákům se představí nová televize pro všechny, kteří se chtějí bavit, mají rádi ironii, akci i napětí. Prima COOL bude zahajovat vysílání ve všední dny mezi 12. a 13. hodinou a skončí až po půlnoci. O víkendech bude vysílat od devíti hodin ráno do nočních hodin.

Hned od začátku vysílání nasadí světově proslulou sérii Futurama, animovaný seriál od tvůrců legendárních Simpsonových. Futurama, stejně jako Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory), Frasier, Heuréka – město divů, Angel, Chuck a řada dalších pořadů, bude mít na Prima COOL svou českou premiéru. Atraktivním lákadlem budou jistě i zajímavosti ze světa vědy podávané po troškách a netradiční formou (Brainiac: Šílená věda) anebo krásná rychlá auta používaná v netradičních situacích (Top Gear). Prima COOL se navrátí a připomene již odvysílané pořady, které zaznamenaly široký ohlas u diváků, zopakuje řady, které byly k vidění, a naváže v premiérách díly, které v ČR ještě nebyly vysílány na televizních obrazovkách. Mezi tyto pořady se řadí kupříkladu velmi oblíbený seriál prodchnutý nadpřirozenými schopnostmi obyčejných lidí – Heroes.

Technické parametry Prima Cool ze satelitu:

satelit: Astra 1G (23,5°E)
kmitočet: 11,876 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
service ID 13112
video PID 3008
audio PID 3009
kódovací systém: CryptoWorks
přístupové karty: Gital/CS Link , Skylink
rozsah území: Česká republika
umístění: základní neplacená nabídka


program bude k dispozici všem divákům, kteří mají přístup k programu TV Barrandov

Technické parametry Prima Cool z DVB-T:
Program Prima Cool se vysílá v rámci digitálního pozemního multiplexu 2 společnosti České Radiokumunikace spolu s programy TV Nova, Nova Cinema, Prima TV a TV Barrandov.

kabelová televize a IPTV
Prima Cool bude povinně šířen kabelovými a IPTV operátory a bude se na tento kanál vztahovat podmínka "must carry".

Promo spot Prima Cool



redakce





Reklama




Vybrané články