Quantcast

Novinky v dekódování a příjmu pay-tv (17.)

| Tisk

Novinky v dekódování a příjmu pay-tv (17.)

TELE+ DIGITALE
V posledních měsících můžeme registrovat u paketů Canal+ v zemích, kde působí (Španělsko, Polsko, Itálie, Holandsko, Francie) výměnu dekódovacích karet Seca/Mediaguard za bezpečnější proti nalomení. Ve Španělsku a Polsku již výměna přístupových karet již úspěšně proběhla a nyní ke změnám dochází v Itálii.

Přípravy k definitivnímu 'odchodu' z tzv. Seca1 v Itálii vrcholí. Provozovatel italské pay-tv platformy TELE+ DIGITALE rozesílá svým abonentům nové přístupové karty Seca/Mediaguard. Tu nyní vlastní již 90% abonentů Tele+. Akce Výměna přístupových karet by měla být dokončena v nejbližších dnech.

Připomeňme, že výhradně v tzv. kódu Seca2 již od 10.6.2002 vysílají PPV stanice Palco.
(podle satkurier.pl)

TPS/ Numericable
Tzv. Seca2 'putuje' do další země. Ve Francii byly započaty testy Seca2 u paketu Numericable, který sdílí programy s paketem TPS na satelitech Eutelsat Hot Bird 13E. Seca2 byla nejprve aktivována u TV stanice ODYSSÉE na kmitočtu 10,796 GHz (polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4).

V paketu Numericable jsou (v kódu Seca/Mediaguard) vysílány programy Cinéstar1, Cinéstar2, Cinétoile, Série Club, Fun TV, Téva, M6 Music, Club Téléachat (vše kmit. 10,758 GHz), Régions, Festival, Odyssée (vše 10,796 GHz), Cinéfaz a TF6 (vše kmit. 10911 GHz). Vše na polarizaci horizontální, SR 27500, FEC 3/4.



Signál paketu Numericable je - oproti jiným platformám v Seca/Mediaguard - určen výhradně pro kabelové rozvody ve Francii.



Parabola.cz





Reklama




Vybrané články