Quantcast

Nové způsoby plateb za služby Skylinku + měsíc zdarma

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink začala svým zákazníkům v České republice poskytovat možnost hradit pravidelné měsíční poplatky za televizní a internetové služby prostřednictvím SIPO a přímého inkasa z účtu.

Inkasní služba SIPO České pošty je nejrozšířenější platební metodou pro měsíční poplatky v ČR. Sdružuje poplatky za služby různých poskytovatelů (nájemné, elektřina, plyn, satelit apod.) do jedné měsíční platby, což přináší zákazníkům úspory na bankovních poplatcích a také méně starostí. Bližší pokyny pro platbu prostřednictvím SIPO najdete zde - http://www.skylink.cz/web/document/cms_library/111.pdf .

Zákazníci Skylinku, kteří SIPO nevyužívají, mohou nově pro své pravidelné platby využít rovněž přímého inkasa ze svého bankovního účtu. Podobně jako u SIPA se nebudou muset o své pravidelné platby dále starat. Bližší pokyny pro platbu prostřednictvím přímého inkasa z účtu najdete zde - http://www.skylink.cz/web/document/cms_library/107.pdf .

Všem zákazníkům, kteří se rozhodnout využít těchto nových způsobů plateb, poskytuje Skylink dárek v podobě jednoho měsíce objednaných služeb ZDARMA.

Aktuální přehled platebních metod Skylinku pro Českou republiku:

Pravidelné platby (platba měsíčně)

obrázek



Jednorázové platby (úhrada předplatného na několik měsíců až rok nebo úhrada manipulačních poplatků)


obrázek

PR Skylink
22.7.2009





Reklama




Vybrané články