Quantcast

Ve střední Evropě se rozšiřuje distribuce kanálu ID Investigation Discovery

| Tisk

logo Discovery Networks Central Europe, divize přední světové mediální společnosti zaměřené na populárně naučné programy, oznámila přidání kanálu ID Investigation Discovery do nabídky RCS&RDS v České republice, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku.

V České republice a na Slovensku se tento populární kanál o vyšetřování a forenzice vysílající 24 hodin denně stal součástí základního balíčku Digi TV. V Maďarsku se objevil v nabídce základního balíčku Digi Kabel a Digi TV, zatímco v Rumunsku je zahrnut v rozšířeném základním balíčku Digi TV Cablu a Digi TV Satelit.

Ze spuštění ID Investigation Discovery skrze Digi v České republice, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku máme velkou radost. Jsme přesvědčeni, že díky svému kvalitnímu obsahu, silné značce i stále rostoucí popularitě forenzního žánru mezi dospělými evropskými diváky přinese kanál něco nového a rychle si získá přízeň a důvěru publika,“ prohlásila Katarzyna Kieli, General Manager, Discovery Networks Central Europe.

ID Investigation Discovery nabízí přitažlivé programové schéma plné poutavých pořadů z oblasti forenzního vyšetřování ze Spojených států a celého světa. Soustředí se na vědecké metody šetření trestných činů i na objasnění skutečných osudů lidí zapletených do jedněch z nejzajímavějších zločinů. Pořady se opírají o dramatické, fakty podložené vyprávění, hloubkovou analýzu vyšetřování a svědectví expertů, kteří popisují důkazy, metody a motivy.

Kanál je určený dospělému, spíše ženskému publiku a nabízí skutečně zajímavé pořady jako Real Emergency Calls (Pravá tísňová volání), emocionálně silné dokumenty, v nichž se přehrávají lidská dramata skrze telefonáty mezi operátory tísňových linek a těmi, kteří volají o pomoc; nebo The Shift (Směna), v níž se sleduje tým detektivů z oddělení vražd americké metropolitní policie. V pořadu Deadly Women (Smrtelně nebezpečné ženy), se zkoumají obsese, chamtivost a pomstychtivost, které vládnou světu vražedkyň.

Ustavičně pracujeme na rozšiřování distribuce ID Investigation Discovery, který je jednou z klíčových součástí našeho širokého portfolia kanálů. ID má provozovatele kabelových televizí zásobovat kvalitním tematickým obsahem, který by podpořil jejich digitalizační iniciativy. Věříme, že programová nabídka nabitá pro následující měsíce novými atraktivními pořady přitáhne nové diváky a zajistí spokojenost našich obchodních partnerů,“ řekla Kinga Toth, Affiliate Sales Director, Discovery Networks Central Europe.



Investigation Discovery byl spuštěn v USA 27. ledna 2008 a v rámci cílové skupiny žen ve věku 25-54 let je nejrychleji rostoucím kanálem v nabídce amerických kabelových televizí žijících z reklamy. ID Investigation Discovery si zahraniční debut odbyl v Británii v lednu 2009. V regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika) byl již spuštěn v České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku, Rumunsku, Řecku a Turecku.

Společnost Discovery Networks Central Europe provozuje v celém regionu 9 značek kanálů: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Discovery HD, Animal Planet HD, ID Investigation Discovery a Discovery Historia.

Martin Stehlík





Reklama




Vybrané články