Quantcast

CS Link: Přechod na nový kódovací systém Irdeto PIsys

| Tisk

logo Media Vision informuje o plánovaném přechodu na nový kódovací systém Irdeto PIsys a kompatibilitě satelitních přijímačů s novým systémem.

Společnost Media Vision s.r.o., provozovatel satelitní platformy CS Link , informuje o zavádění nového kódovacího systému Irdeto PIsys, který je naplánován na letošní rok.



Stávající systém CryptoWorks bude nahrazen novým modernějším kódovacím systémem Irdeto -π-sys (nový název CAS-3). “Testování nového systému zahájíme na jarě a jeho implementaci do provozu plánujeme na letní prázdiny”, říká Daniel Klička, výkonný ředitel společnosti. Konkrétní termín bude stanoven později v závislosti na odladění počátečních technických nedostatků.

Karty CS Link pro příjem programů kódovaných systémem Irdeto CAS-3 se na trhu objeví na konci léta. “Nové karty budou kompatibilní se starými satelitními přijímači s dekodérem CryptoWorks, tudíž není třeba kupovat jiný satelitní přijímač nebo dělat jakékoli jiné kroky”, doplňuje Klička. Programy budou souběžně kódovány v obou systémech minimálně do konce roku 2012. O vývoji situace bude společnost informovat.

Lucie Gleichová





Reklama




Vybrané články