Quantcast

Satelitní přijímač v LCD monitoru

| Tisk

TFT LCD Monitor Built in DVB CIDigitálních satelitních receiverů je na trhu již celá řada. Od těch nejjednodušších, které vyhoví pro příjem nekódovaných TV/R programů až po 'složitější', které vyhoví i náročnějším satelitním divákům (např. přijímače s vestavěným hard diskem).

V minulém týdnu jsme Vám představili DreamBox, přijímač snů, který svými parametry předčí všechny doposud prodávané přijímače. Dnes Vám představujeme speciální nabídku firmy AMT Europe GmbH ( www.amt-europe.net ), která nabízí v limitovaném množství zajímavý výrobek - TFT-LCD monitor s vestavěným satelitním digitálním přijímačem.

Propagovaný TFT-LCD monitor má 17 palcový display s rozlišením 1280x1024 pixelů a podporou 16,7 milionů barev.

Satelitní přijímač, který je plně kompaktibilní s MPEG2/DVB, má kapacitu 4000 předvoleb pro televizní a rozhlasové programy. Ty můžeme naladit manuálně prostřednictvím zadáváním parametrů či TV a R stanice vyhledávat automaticky díky NIT informacím na transpondérech. Samozřejmostí je vyhledávání jen volných programů. Přístroj umožňuje editaci TV/R programů, transpondérů a satelitů. Naladěné TV/R programy můžeme třídit do několika favoritních skupin.

OSD menu satelitu je ve 12 jazycích (na stránkách není zmínka, zda je i v češtině) a je ve 256ti barvách.

Samozřejmostí satelitního receiveru je podpora DiSEqC 1.0 & 1.2, elektronického programového průvodce (EPG) a zvuku Dolby Digital. Přijímač je v běžném provedení (uvedeném na stránkách firmy AMT) určen pouze pro příjem FTA. Od srpna však nabízí AMT nový model se zabudovaným slotem Common Interface pro vložení externích modulů (Irdeto, Conax, CryptoWorks, Nagravision či jiný).



Technicky zcela nové provedení satelitního přijímače (přímo v monitoru) může být zajímavým obohacením trhu se satelitními přijímači. Firma uvádí za tento model exportní cenu 1100 USD.
Uvedená firma na svých stránkách nabízí ještě několik modelů "klasických" digitálních přijímačů s různým vybavením v zajímavých cenách. Více na stránkách AMT Europe GmbH.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články