Quantcast

TV Barrandov začala testovat v paketu Digi TV

| Tisk

logo Česká plnoformátová stace TV Barrandov rozšíří českou nabídku multiregionální satelitní placené televize Digi TV. Na této platformě se již objevil testovací kanál s barevnými pruhy označený chybně "Barandov" (správně má být TV Barrandov), kde ještě nedávno vysílala rumunská stanice RTS (Televiziune Severin).

Vstup TV Barrandov do sítě Digi TV serveru parabola.cz na přímý dotaz potvrdil Janis Sidovský, místopředseda představenstva a ředitel marketingu a PR televize. TV Barrandov by se měla zákazníkům na přijímačích operátora objevit ještě dnes.

technické parametry:

satelit: Intelsat 10-02 (1°W)
kmitočet: 12,643 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S


modulace: QPSK
kódování (CA systém): Nagra Media Access (Nagravision 3/4)

TV Barrandov zahájila vysílání začátkem roku 2009 a stala se další celoplošnou digitální televizí v České republice. Program složený ze zábavních pořadů - filmy, seriály, dokumenty, magazíny vlastní tvorby je zaměřen na generaci Husákových dětí (diváky starší 30ti let).

Kanál TV Barrandov bude vstupem do Digi TV dostupný ve všech satelitních platformách, které působí na českém trhu. V nabídce této platformy bude už jen chybět dvojkanál Prima COOL a R1

Během posledních 30 dní je to již druhé rozšíření české nabídky Digi TV. Dne 14.8.2010 na této platformě odstartoval nový česko-slovenský sportovní kanál Digi Sport s atraktivními přenosy z anglické fotbalové Premier League, slovenské Corgoň ligy a mnoha dalších. Digi Sport je exkluzivně dostupný jen pro zákazníky této DTH služby.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články