Quantcast

Discovery HD a Animal Planet od 1.5. v češtině

| Tisk

logo Od 1. května 2011 společnost Discovery Networks spouští další HD kanál, Animal Planet HD, v českém jazyce. Od tohoto data budete mít možnost českou zvukovou stopu naladit i na Discovery HD Showcase, obojí se zvukem v kvalitě 5.1 Dolby Digital. Špičkový obsah programů z dílny Discovery Networks, vysílaných s nejkvalitnějším zvukem, poskytne divákům v České republice a na Slovensku plnohodnotný filmový zážitek. Dnes o tom informovala společnost Discovery Networks CEEMEA.

Animal Planet HD vysílá ve formátu 1080i, tj. zlatém standardu HD. Díky unikátnímu zpracování zvuku a obrazu tento kanál významně přibližuje divákům svět zvířat, znázorňuje skutečnou přírodu, dokáže diváky zaujmout dojemnými příběhy plnými emocí a vášně, v nichž figurují jak nejnebezpečnější dravci, tak naši domácí mazlíčci.

logo Discovery HD Showcase je jedna z nevýznamnějších značek, které znamenají zábavu na úrovni nejvyšších technologických standardů High Definition. Díky nevšedním záběrům i kvalitnímu zvuku a hlavně skvělým pořadům - úchvatným cestopisům, znázorněním přírody a životních stylů, vědeckým programům, programům o zvířatech a přírodě, a také kultuře - se svět kolem nás stává bližším, zajímavějším a povědomějším. Programy jsou dostupné 24 hodin denně a jejich skladba je ojedinělým mixem nejlepších seriálů a dokumentů z širokého portfolia Discovery.

Discovery se stal prvním broadcasterem, který spustil 24/7 HD vysílání – bylo to v USA v r. 2002. Dnes je toto vysílání dostupné v 80 zemích. Discovery HD Showcase zahájil vysílání v Polsku v r. 2006, v Maďarsku a na Slovensku v r. 2007 a v Rumunsku a České republice v r. 2009.

Kanál Discovery HD Showcase je součástí nabídky satelitních DTH platforem Skylink a UPC Direct. Signál operátorům poskytují společnosti Canal Digitaal (Nizozemí) a Canal Digital (Skandinávie). Jen na nich záleží, kdy bude zapojena česká audio stopa.



Animal Planet HD doposud neposkytuje žádná satelitní služba v Česku a na Slovensku.

Distribuční trasu Discovery HD Showcase a Animal Planet HD pro kabelové, satelitní a IPTV operátory zajišťuje satelit Thor 5 na pozici 0,8°W v systému Power VU.

redakce





Reklama




Vybrané články