Quantcast

TV DAJTO - startuje nový kanál Markíza Group

| Tisk

logo Portfolio slovenské mediální skupiny Markíza Group se dnes 20.8.2012 večer rozšíří o nový televizní kanál zaměřený na mužskou populaci s názvem TV DAJTO. Stanice bude šířena v nabídkách u některých kabelových, satelitních a IPTV operátorů.

Televize DAJTO začne vysílat v pondělí 20.8.2012 ve 19:50 hodin dobrodružným filmem Godzilla. Po filmu diváky ve 22:10 hodin čeká Sexy šport a po něm ve 22:15 přijde na řadu akční film Rocky.

Diváci TV Dajto se mohou těšit na seriály pro muže, plné akce a krásným žen jako například Steven Seagal: Strážce spravedlnosti, Spartacus: Krev a písek, Spartacus: Bohové arény. Na své si přijdou i příznivci seriálů: NCIS: Los Angeles, Kobra 11, Fringe či Nikita. O zábavu se postarají sitcomy Teorie velkého třesku, Správní chlapi a Ženatý se závazky.

ČTĚTE TAKÉ:
TV DAJTO odstartuje 20.8. večer

Z filmových titulů jmenujme například Krotitelé duchů I a II, Muži v černém I a II, honba na ponorku, Top Gun a řada dalších.


logo
Jako distribuční trasu si mediální společnost CME, provozovatel a vlastník televizí Markíza a Doma, pro svůj nový televizní projekt TV DAJTO zvolil kapacitu na satelitu Astra 3B (23,5°E) u slovenské společnosti Towercom. Signál je zakódován systémy CryptoWorks a Irdeto a dostupný na všech typech karet CS Link a Skylink - tedy CryptoWorks, ICE a Irdeto v rámci programových balíčků GRATIS a FREE.

technické parametry distribuční trasy TV DAJTO:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,836 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK
CA systémy: Irdeto, CryptoWorks
karty: CS Link, Skylink



ID: DAJTO
service ID: 5108
video PID: 1018
audio PID: 1028 (slovensky), 1038 (originál)

Kanál TV DAJTO vysílá na programové pozici, kterou dříve využívala slovenská zpravodajská stanice TV Patriot. Ve většině případů tedy postačuje na přijímači nalézt původní programovou pozici TV Patriot, eventuálně použít nové vyhledávání.

Stanice DAJTO je umístěna do DVB-S multiplexu, který využívají i ostatní kanály Markízy Group - TV Markíza a TV Doma, dále konkurenční skupina JOJ a (JOJ) Plus, zpravodajská TA3 a programy veřejnoprávního vysílatele RTVS/STV - Jednotka (STV1) a Dvojka (STV2).

redakce





Reklama




Vybrané články