Quantcast

Skylink ukončil možnost objednat si MULTI na kartách CryptoWorks

| Tisk

logo Placený balíček MULTI satelitní platformy Skylink již není možné objednat na starých kartách CryptoWorks. Provozovatel služby dnes ukončuje prodej balíčku na těchto typech dekódovacích karet.

Omezení, respektive konec možnosti abonence MULTI na kartách CryptoWorks se týká všech karet s CAID 0D03 a 0D70.

"Posledním krokem v avizovaném procesu útlumu placené nabídky na kartách CryptoWorks je ukončení možnosti objednávky předplatného balíčku MULTI na kartách Skylink CryptoWorks ke dni 10. 9. 2012," uvedla dnes společnost M77 Group, která službu Skylink a také CS Link vlastní.



"Již více než rok jsou všechny nové placené programy zařazovány pouze na karty Irdeto/Irdeto ICE. Těchto karet se omezení placené nabídky samozřejmě netýká," dodává lucemburská firma.

Zákazníci Skylink i CS Link mohou nyní využít výhodné nabídky migrace na nové přístupové karty. S novou kartou získají řadu dalších programů v balíčku DIGITAL (dříve GRATIS, FREE) a také přístup k mnoha novým placeným programům. Jednou z nejbližších novinek na Irdeto a ICE kartách je balíček HD a SD programů MIXBOX od společnosti SPI International. Tento nový balíček bude divákům poskytován od čtvrtka.

redakce





Reklama




Vybrané články