Quantcast

E! Entertainment Television a The Style Network spuštěny na Slovensku

| Tisk

logo Universal Networks International (UNI) oznámila spuštění hollywoodského kanálu plného celebrit E! Entetainment Television a prestižního lifestylového kanálu pro ženy, The Style Network, v rámci nabídky Slovak Telekom. Oba kanály budou dostupné v IPTV.

E! Entetainment Television a The Style Network se přidají k již úspěšnému kanálu Universal Channel, aby vytvořili zajímavé portfolio osobitých zábavních kanálů společnosti Universal Networks International. Věříme, že diváci na Slovensku budou z unikátní programové nabídky obou kanálů E! a Style nadšeni, řekl Tariq Syed, generální ředitel Universal Networks International pro střední Evorpu.”

E! nabízí exkluzivní obsah, zahrnující nejčerstvější zprávy ze světa celebrit a zábavy E! News, Live From The Red Carpet, Fashion Police, reality show Keeping Up with the Kardashians, Chelsea Lately a dokumentární sérii True Hollywood Story.

V květnu se mohou diváci těšit na premiéru 5. řady reality show Kourtney and Kim Take Miami, ve které sestry Kardashianovy otevírají nový módní butik s vlastní značkou a my sledujeme všechny jejich obchodní I soukromé kroky.

logo Style vysílá originální a prestižní obsah, který podpoří vizi kanálu jako průvodce ženy světem módy, krásy a životního stylu. Klíčovými pořady jsou Giuliana and Bill, Jerseylicious, Glam Fairy, Tia & Tamera a Big Rich Texas.



V květnu se diváci mohou těšit na premiéru dokumentárního seriálu House of Fab, který sleduje pracovní úspěchy Kimory Lee Simmons, zakladatelky módní značky Baby Phat.

Druhou premiérou je show Built, ve které diváci uvidí partu modelů, kteří se rozhodnou pracovat jako bytoví designéři.

Veronika Alexová





Reklama




Vybrané články