Quantcast

360 Tune Box - novinka SPI, která nahradila Eroxx HD

| Tisk

Filmová a distribuční společnost SPI International dnes spustila svůj zbrusu nový HD kanál s názvem 360 Tune Box. Jedná se o hudební televizi vysílající 24 hodiny deně hudební videa. Cílem stanice je vysílat hudební videa, které nevysílají běžné hlavní stanice.

360 Tune Box zahajuje oficiální vysílání 1. června 2013. Stanice se již objevila dnes na pozici Eroxx HD, která byla součástí placené nabídky Skylink.


obrázek

360 Tune BOX je určen pro mladé dospělé městské diváky, jejichž hudební zájmy přesahují tradiční řady populárních umělců. Stanice bude klást důraz na globální hudební průmysl a hrát širokou škálu hudebních videí.

360 Tune Box bude nabízet celou škálu hudebních žánrů od městského hip hopu, popu, indie rock electronica a mnoha dalších žánrů. Hlavním kritériem pro zařazení videoklipu do vysílání je vysoká kvalita výkonu interpretů. Stanice se nebude omezovat na autory země původu nebo jazyka.

360 Tune Box bude k dispozici po celém světě v DTH, kabelových a IPTV platformách v mobilních sítích, Smart TV jako lineární kanál a také jako multi-screen aplikace pro sledování programu na zařízeních připojených k internetu.


obrázek

technické parametry - 360 Tune box:

satelit: Astra 3B (23,5°E)


kmitočet: 11,817 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

360 Tune box je jednou z programových novinek SPI International. Společnost také plánuje kanál Fast & Fun BOX HD.

redakce





Reklama




Vybrané články