Quantcast

Skylink připomíná: Od soboty vyšší servisní poplatek

| Tisk

logo Společnost M7 Group, vlastník a provozovatel satelitních služeb Skylink a CS Link , připomíná úpravu cen servisního poplatku. Od soboty 1.2.2014 se poplatek zvýší. Na chystané zdražení upozornila M7 Group na konci loňského roku. Zákazníci, kteří chtěli ušetřit několik desetikorun měli zhruba měsíc na provedení platby na další období za stále ještě původní ceny.

M7 Group svým zákazníkům doporušuje přejít na pravidelnou měsíční úhradu tzv. servisního poplatku prostřednictvím SIPO nebo inkasa z účtu. Klienti se tak vyhnou komplikacím spojeným s případným opomenutím roční nebo dlouleté platby.

Měsíční servisní poplatek se v Česku od 1.2.2014 zvyšuje z 29,-Kč na 33,-Kč. Tu je možné provádět pouze přes SIPO nebo inkaso z účtu. Jednorázová roční platba se zvyšuje ze 348,-Kč na 498,-Kč (v přepočtu 41,50 Kč měsíčně). Jednorázová platba na 2 roky vyjde na 768,-Kč (v přepočtu 32,-Kč měsíčně).

Situace se servisním poplatkem na Slovensku je trochu odlišná. Pravidelná měsíční platba přes SIPO nebo inkaso vyjde i po 1.2.2014 na 1,20 eur. Jednorázová platba na 12 měsíců se zvýší ze 14,40 eur na 19,20 eur (tj. 1,60 eur měsíčně). Nově je v ceníku také jednorázová platba na 24 měsíců. Ta vyjde na 28,80 eur (tj. 1,20 eur).

TABULKA:
* Vyšší ceny za balíčky DIGITAL a DIGITAL HD .



Servisní poplatek nemusí platit ti zákazníci, kteří mají u Skylinku aktivní placený balíček programů. Poplatek je již zahrnut v ceně služeb.

Platformy CS Link a Skylink postupně koupila lucemburská M77 Group (dnes M7 Group). Na původně neplacenou nabídku programů FREE a GRATIS (dnes shodně DIGITAL) zatížil nový vlastník servisním poplatkem, který začal od zákazníků vybírat 1.9.2012. I po zvýšení cen zůstává Skylink a CS Link platformou s nejnižší cenou za příjem široké nabídky základních českých a slovenských programů.

redakce





Reklama




Vybrané články