Quantcast

Premier League od nové sezóny v ČR pouze u Nové DIGI TV

| Tisk

logo Od sezóny 2016/2017 budou zápasy Premier League v ČR k vidění pouze pro zákazníky Nové DIGI TV.

Probíhající ročník anglické fotbalové Premier League (PL) skýtá i několik kol před koncem napínavou podívanou, ve které se ukazuje, že mezi špičku ostrovní kopané může proniknout i zdánlivý outsider. Vítěz ročníku zůstává nejistý. Naopak jisté je, kde budou čeští fanoušci PL od příští sezóny sledovat. Zápasy PL naladíte od srpna 2016 již pouze na satelitní televizi Nová DIGI TV, která vlastní exkluzivní práva na jejich vysílání pro ČR a opakovaně potvrzuje, že je nebude s nikým dalším sdílet. Na žádné konkurenční televizi český divák zápasy PL neuvidí.



U letošní končící sezóny se DIGI TV ještě dělila o vysílací práva na anglickou ligu s jednou konkurenční televizí,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ. „Pro následující sezóny jsme si zajistili práva výhradně pro sebe a nepočítáme s tím, že bychom je s kýmkoli dalším sdíleli,“ doplnil Vladimír Rusnák. Od sezóny 2016/2017 a po následující dvě sezóny (2017/2018 a 2018/2019), má společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, plnou exkluzivitu na vysílání PL. V praxi nebude moci nikdo jiný Premier League v České republice vysílat, a to na žádné platformě.

Kromě PL má DIGI CZ exkluzivitu i na španělskou nejvyšší fotbalovou soutěž La Liga. Vedle toho vysílá i zápasy nejvyšších fotbalových soutěží ve Francii, Itálii, Německu či Skotsku. Nová DIGI TV dělá vše pro to, aby nabídla svým divákům exkluzivní a atraktivní sportovní program, který je zahrnut v základní nabídce nebo v programovém balíčku SPORT.

redakce





Reklama




Vybrané články