Quantcast

freeSAT: Discovery World bude nahrazen stanicí DTX

| Tisk

logo Operátor satelitní placené televize freeSAT chystá změnu v programové nabídce. Stávající dokumentární kanál Discovery World bude nahrazen programovou novinkou DTX (Discovery Turbo Xtra).

Výměna současného programu DTX za nový DTX bude provedena 15.2.2017.

Stanice se objeví v EPG dotovaných přijímačů na dosavadní pozici Discovery World - tj. 44. Podobně se program DTX objeví na pozici Discovery World i na jiných přijímačích.

DTX (Discovery Turbo Xtra) je televizní stanice skupiny Discovery zaměřená zejména na muže ve věku od 18 do 45 let, kteří milují automobilové sporty a extrémní zábavu.

Klíčovými slovy DTX jsou jednoznačně rychlá auta,jídlo, peníze a samozřejmě všechny druhy sportu. Program DTX provede diváky světem rychlých kol, adrenalinu a extrémních pravidel.

technické parametry - Discovery World (od 15.2.2017: DTX):

satelit: Thor 5 (0,8°W)


frekvence: 11,938 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Konec Discovery World v nabídce DTH platformy freeSAT by UPC Direct je součástí strategie společnosti Discovery Networks ukončit na českém a slovenském trhu distribuci programu Discovery World a nahradit ji novou stanicí DTX. Podobně je z našeho trhu stažen nelokalizovaný program Investigation Discovery a nahrazen lokalizovanou stanicí ID Xtra.

redakce





Reklama




Vybrané články