Quantcast

DTX v nabídce freeSATu. Nahradil Discovery World

| Tisk

logo Operátor satelitní placené televize freeSAT dnes provedl změnu v nabídce dokumentárních programů. Původní kanál Discovery World byl nahrazen novou stanicí od stejného poskytovatele - DTX (Discovery Turbo Xtra).

Stanice DTX je umístěna v EPG přijímačů operátora na pozici 44, kde se původně nacházela stanice Discovery World. Podobně i na jiných přijímačích najdou zájemci DTX tam, kde byl původně šířen program Discovery World.

DTX (Discovery Turbo Xtra) je televizní stanice skupiny Discovery zaměřená zejména na muže ve věku od 18 do 45 let, kteří milují automobilové sporty a extrémní zábavu.

Klíčovými slovy DTX jsou jednoznačně rychlá auta,jídlo, peníze a samozřejmě všechny druhy sportu. Program DTX provede diváky světem rychlých kol, adrenalinu a extrémních pravidel.

technické parametry - DTX (dříve Discovery World):

logo satelit: Thor 5 (0,8°W)
frekvence: 11,938 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK

DTX


service ID: 30714
video PID: 751 (MPEG-2/SD)
audio PIDy: 760 maďarsky, 761 česky, 762 anglicky
CA systémy: Irdeto (CAID 0653/0D97), Conax (0B02), Nagra MA (CAID 1815)

Společnost Discovery Networks postupně stáhla z nabídek kabelových a satelitních platforem Discovery World. Operátorům nabídla nový produkt - DTX.

Je to již druhá stanice z portfolia Discovery, která byla stažena z českého a slovenského trhu. Koncem loňského roku skončil i nelokalizovaný program Investigation Discovery. V tomto případě byl operátorům nabídnut podobný kanál ID Xtra (Investigation Discovery Xtra) s českou a slovenskou lokalizací.

redakce





Reklama




Vybrané články