Quantcast

Nova +1 HD a Markíza +1 HD v nabídce Skylinku

| Tisk

logo Společnost M7 Group, provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, rozšiřuje programovou nabídku o další dvě stanice s časovým posunem - Nova +1 HD a Markíza +1 HD.

Koncem roku 2016 operátor DTH služby Skylink zařadil jako první a dosud jediná satelitní platforma na našem trhu do své programové nabídky zajímavou inovativní novinku - programy vysílané s časovým posunem jedné hodiny. Vedle pořadů vysílaných ve standardním čase tak mohou zákazníci Skylinku pořady daného programu sledovat také o hodinu později. Novinka se velmi osvědčila. Zákazníci Skylinku si pochvalují stále více možností a větší komfort při plánování své televizní zábavy.

Jsme velmi rádi, že se pro náš koncept rozhodli také další dva provozovatelé televizních stanic s největší sledovaností v České republice a na Slovensku - TV Nova a TV Markíza. Skylink tímto krokem sleduje trendy vytyčené nejvyspělejšími satelitními platformami v Evropě,“ říká Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group S.A.

Nova +1 umožní zákazníkům Skylinku sledovat program nejsledovanější české televizní stanice TV Nova s hodinovým časovým posunem. Divákům tak jejich oblíbené pořady v televizi neuniknou. A pokud by přišli, byť jen o nějakou část pořadu, mohou si jí dokoukat na Nova +1. Mezi TOP podzimní sezóny vedle oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice letos určitě patří také pokračování show Tvoje tvář má známý hlas, druhé série Policie Modrava a Specialistů, dokureality Malé lásky, Výměna manželek a mnoho dalšího,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Od 19. 9. 2017 mohou všichni zákazníci Skylinku sledovat s hodinovým časovým posunem již 4 přední komerční české a slovenské televizní stanice - Nova +1 HD, Markíza +1 HD, Prima +1 HD, JOJ +1 HD (v rámci základního balíčku Digital) a navíc filmový kanál JOJ Cinema +1 HD (v rámci placených balíčků).

Parametry pro naladění Nova +1 HD a Markíza +1 HD:



Satelit: Astra 3B (23,5°E)
Frekvence: 11,973 GHz
Polarizace: vertikální
SR: 29900
FEC: 2/3
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: OFF
Pozice ve FastScan: 4

redakce





Reklama




Vybrané články